Kunst en Cultuur

Kunst en Cultuur
Welkom op de pagina Kunst en Cultuur van de website Stefanuskerk Beilen. De werkgroep SKC (Stefanuskerk Kunst en Cultuur) valt onder de Stichting Stefanuskerk en bestaat uit zeven personen.

Sinds 2009 organiseren wij allerlei voorstellingen in de mooie oude kerk. Kwaliteit staat daarbij voorop. Uiteraard hopen wij  dat u van deze voorstellingen zult gaan genieten.
U bent van harte welkom!


Samenstelling jaarprogramma
Per seizoen (september t/m mei) organiseren wij zes of zeven voorstellingen. Muziek en toneel vormen daarbij de hoofdmoot. Soms is er een lezing.
Daar tussendoor in de rustige zomermaanden enkele exposities. 
 De kerk is uitermate geschikt voor het exposeren van schilderijen, etsen, foto’s of beelden. Steeds roemen de kunstenaars de prachtige lichtinval in de kerk.
Het interieur van de Stefanuskerk wordt gerestaureerd en daarom zijn wij sinds 2019 uitgeweken naar de R.K. kerk “Sint Willibrord”, Hekstraat 40, Beilen. Tegenover die kerk is bij supermarkt Albert Heijn ruime parkeergelegenheid. 

 

Agenda
In het seizoen 2019 – 2020 hadden we nog een prachtig programma. Voor het seizoen 2020 – 2021 hebben we nog niets vastgelegd. We hebben afgesproken dat we als werkgroep SKC in september (2020) gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Zodra er voorstellingen zijn vastgelegd, vindt u die hieronder in de agenda.

 

Algemeen
De voorstellingen zijn steeds op zondagmiddag. Ze beginnen altijd om 15.00 uur en duren, tenzij anders vermeld, een uur tot anderhalf uur.
Bij exposities worden data en openingstijden op deze website 
aangegeven.

 

Napraten met een glaasje wijn of fris
Na elke voorstelling is er gelegenheid om even na te praten onder het genot van een glaasje wijn of fris. Een consumptie kost € 1,50 .

 

Kaarten reserveren
Voor elke voorstelling kunt u kaarten reserveren. Stuur hiervoor een mailbericht naar  kc@stefanuskerkbeilen.nl  

U kunt de kaartjes ook kopen in de kerk voor het begin van de voorstelling. De prijs staat in de agenda. Kaartjes voor kinderen t/m 12 jaar kosten altijd 5 euro. 

 

Aanmelding nieuwsbrief
Voorafgaand aan elke voorstelling wordt een nieuwsbrief verstuurd. Hierin staat informatie over de komende voorstelling. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar kc@stefanuskerkbeilen.nl 

Geen evenementen gevonden!

Vragen of opmerkingen? We zien uw reactie graag tegemoet.