Kunst en Cultuur

Kunst en Cultuur
Welkom op de pagina Kunst en Cultuur van de website Stefanuskerk Beilen. De werkgroep SKC (Stefanuskerk Kunst en Cultuur) valt onder de Stichting Stefanuskerk.

 

Sinds 2009 organiseren wij allerlei voorstellingen in de mooie oude kerk. Kwaliteit staat daarbij voorop. Uiteraard hopen wij dat u van deze voorstellingen zult gaan genieten.
U bent van harte welkom!


Samenstelling jaarprogramma
Per seizoen (september t/m mei) organiseren wij zes of zeven voorstellingen. Muziek en toneel vormen daarbij de hoofdmoot. Soms is er een lezing.
Daar tussendoor in de rustige zomermaanden enkele exposities. 
 De kerk is uitermate geschikt voor het exposeren van schilderijen, etsen, foto’s of beelden. Steeds roemen de kunstenaars de prachtige lichtinval in de kerk.
De Stefanuskerk is in de afgelopen jaren gerestaureerd en heringericht, daardoor is de kerk nu werkelijk een multifunctioneel gebouw.

 

Agenda
De werkgroep is, nu de corona maatregelen grotendeels zijn opgeheven weer voorzichtig begonnen aan een eigen kunst- en cultuurprogramma voor de eerste helft van 2022.
Een eerste concert vindt u hieronder.

 

Algemeen
De voorstellingen zijn doorgaans op zondagmiddag. Ze beginnen altijd om 15.00 uur en duren, tenzij anders vermeld, een uur tot anderhalf uur.
Bij exposities worden data en openingstijden op deze website 
aangegeven.

 

Napraten onder het genot van een drankje
Na elke voorstelling is er gelegenheid om even na te praten onder het genot van een drankje.

 

Kaarten reserveren
Voor elke voorstelling kunt u kaarten reserveren. Stuur hiervoor een mailbericht naar  kc@stefanuskerkbeilen.nl  

U kunt de kaarten ook kopen in de kerk voor het begin van de voorstelling. De prijs staat in de agenda. Kaartjes voor kinderen t/m 12 jaar kosten altijd 5 euro. Pin betaling heeft onze voorkeur. 

 

Aanmelding nieuwsbrief
Voorafgaand aan elke voorstelling wordt een nieuwsbrief verstuurd. Hierin staat informatie over de komende voorstelling. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar kc@stefanuskerkbeilen.nl 

Geen evenementen gevonden!

Vragen of opmerkingen? We zien uw reactie graag tegemoet.