Fotoalbum

Foto’s van eerdere concerten en activiteiten in de Stefanuskerk.

Ouderwets genieten tijdens de Lente Wende Aovond 

Zaterdagavond 23 april was de Stefanuskerk omgetoverd tot een sfeervol en gezellig (pop-up) restaurant. De gasten genoten van een 4-gangen diner van Egbert Jan catering​ en optredens van Mitch en Camiel, Margaretha Kleine, Gabrielle Glasbeek, Annemarie de Bie and friends, John Haze, Yorinde Veenstra en Rowan  en Laura Sivas. Het was een prachtige avond!

Fotoalbum Winterreise of Kolde tocht | 13 maart 2022

Een terugblik op Muziektheater ‘Winterreise of Kolde tocht’

Deze voorstelling is enerzijds gebaseerd op de beroemde liederencyclus Winterreise van Franz Schubert en anderzijds op de vertaling van deze liederen in het Drents door de Asser dichter Egbert Hovenkamp II in het boekje Kolde tocht (2008).

De liederen uit de Winterreise werden gezongen door Han Warmelink, de in het Drents vertaalde liederen door zangeres Martijje op de vleugel begeleid door Erik Kammenga. Aan het slot van de voorstelling, droeg Egbert Hovenkamp II een ter plekke poëem voor.

 

Veel opstellingen zijn mogelijk

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement, vergadering of bruiloft ?

Bekijk de verschillende opstellingen en vul het formulier in of stuur een bericht naar info@stefanuskerkbeilen.nl dan nemen we contact met u op.

Fotoalbum werkzaamheden herinrichting

Onze huisfotograaf Bé van der Veen houdt ons op de hoogte van de werkzaamheden met mooie foto’s. In dit album treft u ook enkele foto’s die gemaakt zijn door de bouwers en vrijwilligers.

Klik op het bericht om meer foto's te zien. Gebruik de pijlen om te navigeren naar andere fotoalbums.