Geannuleerd – Muziekvoorstelling Overhoop!

Deze voorstelling wordt uitgesteld. Een nieuwe datum volgt.

Horen, zien en beleven

Overhoop! is een hoopgevende muziekvoorstelling zoals je het nog niet eerder hebt beleefd. Een multimediale voorstelling die je meeneemt op een muzikaal avontuur van donker naar licht. De prachtige klanken van de fluit en de harp vertalen emoties naar muziek. Sfeervol, levendig, aangrijpend, rustgevend. De klanken smelten samen met poëzie, licht en geluid en nemen je mee op een emotionele reis langs de kleuren van de regenboog. De emoties welke gelinkt zijn aan de 7 kleuren monden uit in een schitterend keerpunt waarna de nieuwe weg naar hoop wordt ingeleid. Met muziek van o.a. Andriessen, Badings, Ibert en Debussy. Een belangrijk onderdeel is het speciaal voor deze voorstelling gecomponeerde nieuwe muziekstuk door componist Henri Gerrits. Een muziekvoorstelling over verandering, over crisis, over nieuw leven, lichtpuntjes en… Overhoop! De muziekvoorstelling die ontstaan is vanuit de pandemie en je meegemaakt moet hebben.
Een unieke beleving, een onvergetelijk concert!

Wie zorgt er voor de ultieme ervaring

Elisabeth Hopman (fluit) en Nienke van Leijden (harp) musiceren met passie en enthousiasme. Hun kenmerkende sprankelende klanken vormen de rode draad door de voorstelling. Speciaal voor deze voorstelling heeft dichter Bart Schmittmann een aantal gedichten geschreven welke op een verbindende wijze in de voorstelling zijn verwerkt. Het geheel wordt omlijst door een prachtig lichtschouwspel door Bernard Boumans. Zo is het gevarieerde artiestengezelschap van Overhoop! compleet. Na een maandenlange concertstop in verband met Corona staan deze professionele artiesten te trappelen om weer op de bühne te staan en je mee te nemen in deze bijzondere voorstelling.

Praktische informatie

Overhoop! is een circa 60 minuten durende voorstelling, zonder pauze. Een non-stop muziekvoorstelling welke te zien is op 21 locaties in Drenthe en Groningen.
Van theaterlocaties naar prachtige intieme en historische kerken zal de voorstelling te zien zijn. Uiteraard is alles veilig ingericht om geheel coronaproof te genieten van deze unieke muziekvoorstelling.

 

Datum

08 jan 2022
Expired!

Tijd

19:30

Kosten

€9,50

Locatie

Stefanuskerk Beilen
Prins Bernhardstraat 12, Beilen
Uitgesteld

Next Occurrence