Concert Jong Vocaal Groningen

Kaarten reserveren

Op 29 oktober zal het koor Jong Vocaal Groningen, onder leiding van Merlijn Wackers en met Christian Sanders op piano, een bijzonder concert geven in de Stefanuskerk in Beilen.

Het programma is geïnspireerd door de tijdloze teksten van William Shakespeare. Laat u meenemen op een reis door de prachtige taal van de beroemde bard, waarbij enkele van zijn meest geliefde werken tot leven worden gewekt door middel van muziek. Kom luisteren en laat u onderdompelen in de prachtige wereld van Shakespeare.

Het concert vindt plaats op 29 oktober om 15.00 uur in de Stefanuskerk in Beilen.
De entreeprijs : €15,00 (t/m 12 jr €5,00) het liefst met pin bij de entree betalen.

Kaarten reserveren 

of stuur een e-mail naar kc@stefanuskerkbeilen.nl

Jong Vocaal Groningen

Jong Vocaal Groningen werd in 1996 opgericht door Nanny ter Wiel, en staat sinds 2016 onder leiding van Merlijn Wackers. ​
Het koor brengt graag programma’s met een breed repertoire en heeft regelmatig samengewerkt met orkesten zoals slagwerkensemble Constantijn Huygens het Drents Symfonie Orkest en recentelijker het Apollo Ensemble en het Kamerorkest van het Noorden.
Jong Vocaal Groningen neemt regelmatig deel aan nationale en internationale concoursen. Het won meermaals de eerste prijs tijdens het koorfestival op Schiermonnikoog en behaalde in 2018 het predicaat ‘NKF topkoor’ op het Nederlands Koorfestival.

Meer over het koor op www.jongvocaalgroningen.nl

Datum

29 okt 2023
Expired!

Tijd

15:00

Kosten

€15,00

Locatie

Stefanuskerk Beilen
Prins Bernhardstraat 12, Beilen

Next Occurrence