Film: The Leisure Seeker

Kaarten bestellen

Podia Midden-Drenthe start weer met filmavonden.
U bent welkom vanaf 19.45 uur.

De coronameetregelen van de overheid zijn van kracht, dus u heeft een coronacheck QR-code nodig om de film bij te wonen.

The Leisure Seeker

Ella en John hebben samen een prachtig leven gehad. Nu ze beiden ernstig ziek zijn, verlangen ze naar een laatste avontuur. Met hun oude camper, The Leisure Seeker, ontvluchten ze de benauwende bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen. Het wordt een reis vol verrassingen, tegenslagen en herinneringen, van Massachusetts naar Florida. Onderweg vinden ze hun liefde voor het leven en voor elkaar terug.

Oscarwinnares Helen Mirren (The Queen) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (JFK) schitteren in The Leisure Seeker, een romantische tragikomedie van de Italiaanse regisseur Paolo Virzì naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadoorian.

Italië, Dramatische komedie, 2018, 112 minuten

Voor vragen: info@podiamiddendrenthe.nl of 06-50743064.
Foto: Daniël C. McFadden

Praktische informatie
Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze gasten zich veilig en prettig voelen bij een bezoek in de Stefanuskerk. Met ingang van 25 september mogen wij weer de volledige zaalcapaciteit benutten. Wel zijn bezoekers verplicht om bij de ingang een coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel) te laten zien. Er hoeft dan in de kerk geen afstand gehouden te worden en mondkapje is niet verplicht.

Datum

18 okt 2021
Expired!

Tijd

19.45 uur zaal open
20:00 - 22:00

Kosten

€8,50

Locatie

Stefanuskerk Beilen
Prins Bernhardstraat 12, Beilen
Bestel kaarten

Next Occurrence